Retur og bytte

MIN RETUR

Levede varen ikke op til dine forventninger, eller vil du bytte størrelse eller farve?

Her finder du information om, hvad der sker, når du har sendt noget retur eller byttet en vare. Du har 10 dage til at bestemme dig for, om du ønsker at beholde dine varer regnet fra den dag, din pakke ankom på posthuset eller hjem til dig.

Husk, at det er dig som kunde, der har ansvaret for returen, indtil vi har modtaget og registreret den, så gem altid din indleveringskvittering. Det kan tage op til 14 dage for en returpakke at komme frem til os, og blive behandlet på vores lager.

KOSTER DET NOGET AT SENDE NOGET RETUR?

Du kan returnere din vare, på egen regning, indenfor 10 dage, fra den dag du har modtaget besked om at din pakke er ankommet på posthuset. Du må gerne prøve din vare, men brugte varer tages under ingen omstændigheder retur. Varen skal være intakt, og må ikke være udsat for: vand, parfume og andet der kan have skadet varen.
Du skal melde tilbage hvis du ønsker at returnere din vare. Dette gør du til mailen: bijouxcph@gmail.com.
Du har selv ansvaret for at din pakke når frem og vi anbefaler derfor at du sender med tracking nummer. Du skal sende pakken direkte til adressen, da vi ikke tager ud og henter pakker i kiosker, posthus mm.

 

 

Retur adresse:

Mathilde Hauth 

Femkløvervej 3, 2. th 

2300 København S

 

Retur af julegaver: 

Du kan returnere din julegave, på egen regning (husk tracking), og den skal ligge i vores postkasse senest mandag den 13. januar. Du må gerne prøve din vare, men brugte varer tages under ingen omstændigheder retur. Varen skal være intakt, og må ikke være udsat for: vand, parfume og andet der kan have skadet varen.

HAR I MODTAGET MIN RETUR?

Du får en returbekræftelse via mail så snart vi har modtaget din retur. Det kan tage op til 14 dage for en retur at komme frem til os, og blive behandlet på vores lager. Dernæst kan gå op til 5 dage før du modtager dine penge. 


KAN JEG RETURNERE VARER FRA FORSKELLIGE ORDRER I SAMME PAKKE?

Ja, det er helt i orden at lægge varer fra forskellige ordrer i en og samme returpakke. Husk bare at du skal skrive en seddel med at det er to ordrer.


KAN JEG RETURNERE UDSALGSVARER?

Ja, naturligvis! Du har samme bytte- og returret på alle varer, du køber hos os.


Hvordan returnerer jeg?

 • Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, og gerne vil returnere dem, skal du pakke dem og vedlægge en seddel hvor der står “Retur” samt dit navn, adresse, telefonnummer, mail og ordrenummer.
 • Vi anbefaler at du sender pakken med tracking (evt. dao) til nedenstående adresse:

  Mathilde Hauth 

  Femkløvervej 3, 2. th 

  2300 København S


  HUSK: det er dit ansvar at pakken når frem til os. Vi henter ikke pakker på posthuse eller lign.

 •  

  KAN JEG BYTTE TIL ANDRE VARER?

  Du kan naturligvis bytte dine varer til en anden størrelse eller model indenfor 10 dage for modtagelsen af din ordre. Du skal blot vedlægge en seddel, med hvilke varer du vil bytte til. Hvis der er en difference i beløbet, kontakter vi dig, for at overføre de resterende penge, eller vi overfører det resterende beløb tilbage til dig.

   

   

  Hvordan bytter jeg?

 • Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, og gerne vil bytte dem, skal du pakke dem og vedlægge en seddel hvor der står “Bytte” samt dit navn, adresse, telefonnummer, mail og ordrenummer. Derudover skal du skrive præcis hvilke produkter du ønsker, både model, størrelse og farve.
 • Du går til nærmeste posthus og sender pakken til:

  Mathilde Hauth 

  Femkløvervej 3, 2. th 

  2300 København S

  HUSK: det er dit ansvar at pakken når frem til os. Vi henter ikke pakker på posthuse eller lign.
 • Du modtager en mail med at vi har modtaget den, og herefter vil vi lave din nye bestilling og sende den hurtigst muligt. Fra vi har modtaget den går der altså nogle dage før den nye bliver sendt.
 •  

  Kontakt:

  Mathilde Hauth 

  Femkløvervej 3, 2. th 

  2300 København S

  Danmark

  CVR-nummer: 40469885

   

  Reklamation:

  Ved reklamation skal i henvende jer til vores mail. Vi tilbyder kun at reparere eller sende et nyt smykke, hvis der er sket en fejl i produktionen og dette opdages inden 14 dage. 

  Ved almindelig slidtage på smykket efter 1 måned, som kan ske hvis man udsætter det for vand, sæbe, parfume eller meget brug mm., vil vi ikke tilbyde et nyt smykke. 

   

  Vi tager forbehold for trykfejl.